PROBAJTE DA NE ZAPLAČETE! Ovaj čovek brine o deci u terminalnoj fazi RAKA - i to nije sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBAJTE DA NE ZAPLAČETE! Ovaj čovek brine o deci u terminalnoj fazi RAKA - i to nije sve! (VIDEO)

"Tata anđeo".

Čovek iz Los Anđelesa, Kalifornija, Mohamed Bzik, dobio je nadimak "tata anđeo" i i te kako ga je zaslužio - on brine o deci koja su teško obolela od kancera.

To su deca koje niko ne želi da prihvati, osim njega. I to nije sve - on se i sam bori sa rakom od kojeg boluje. Išao je sam kod doktora, jer mu je žena preminula, a sin mu je hendikepiran.

On je udomio preko 80 dece, a 10 je preminulo. Kao hranitelj radi 30 godina. Trenutno se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brine o 8-ogodišnjoj devojčici koja je slepa i gluva. Bzik ju je prihvatio kada je još bila beba. Lekari su predviđali da neće preživeti duže od 3 meseca, ali Bzik je uspeo da je održi u životu.

- Decu koju prihvatim ne tretiram kao hranitelj. Ponašam se prema njima kao da su moja, biološka deca - kaže Bzik.

Njegov sin, rođen sa teškom bolešću kostiju, ne može da se brine o sebi, a Bzik kaže da čini sve za njega.

Godine 2016, dijagnostikovan mu je rak debelog creva. Uspeo je da ga pobedi, što ga je nateralo da se još više posveti bolesnoj deci.

- Svako dete ima pravo na porodicu i da ima dom, da oseti ljubav - kaže Bzik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.