PRIRUČNIK ZA MUŠKARCE: Kako ženi probuditi želju za s*ksom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2020, 23:24

PRIRUČNIK ZA MUŠKARCE: Kako ženi probuditi želju za s*ksom?

Nezamislive strasti.

Doktor i autor knjige "Ona svršava prva", objasnio je detaljno kako probuditi seksualnu želju kod žena. Nije isto, kod muškaraca se želja javi vrlo jednostavno, dovoljno je da vidi golo koleno, dublji dekolte i stvar je rešana, ali kod žena se libido budi u talasima, a za to je zadužen jači pol.

Dakle, momci, vi ste na potezu. Potrebno je da oseti vašu fizičku bliskost, ali ne napadnu, već suptilnu i nežnu. Nijedna žena ne voli da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tretirana poput posrno glumice, ma kako će se sam scenarijo na posletku završiti.

Što se bude osećala poželjnijom, veće su vam šanse da ćete "uroniti" u njeno intimno carstvo. Komplimenti su provereno oružje u osvajanju, zato ne štedite, ali ni ne preterujete da ne bi bilo kontraindikacija.

Ako vam se za određenu damu rodi posebna želja, sam vaš vajb će je privući, a na vama je da hendlujete daljim potezima, ali ako je doživljavate kao objekat, čak i da dođe do seksa, ne računajte na kompletno obostrano zadovoljstvo.

Trud se uvek isplati!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.