PRIRODNI BOTOKS:  Napravite same prirodan melem sa samo TRI sastojka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 17:24

PRIRODNI BOTOKS: Napravite same prirodan melem sa samo TRI sastojka!

Ova krema sprečava starenje ruku i lica!

Ova krema je idealno rešenje ​​za zatezanje kože i ima moć da ublaži bore lica.  Sve što vam treba za pripremu ovog napitka nalazi se u prirodi!

RECEPT 

Antioksidanti u maslinovom ulju pomažu u usporavanju procesa starenja, dok vitamin E štiti kožu od UV zraka, a oleinska kiselina regeneriše kožu i deluje protivupalno. Ostale pogodnosti uključuju hidrataciju kože >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i čine je mekom i glatkom. Osim toga, primenom maslinovog ulja za lice, neće doći do začepljenja pora. Koristi se i prikladno je za negu osetljive i suve kože lica.

Budući da antioksidansi u zelenom čaju štite naše ćelije od slobodnih radikala, takođe ih štite i od preranog starenja. Ako pijete puno zelenog čaja, možete sprečiti nastanak bora, pa čak i popraviti oštećenja DNK uzrokovana opekotinama od sunca.

Pirinčano brašno je vekovima čuvana tajna lepote žena iz Japana i Kine. Maske od riže pomažu čišćenju i izbjeljivanju kože, izglađuju bore. Imaju omekšavajući efekat, zaglađuju bore. Folna kiselina bori se protiv upala kože, sprječava nastanak akni, bubuljica, pustula. Ali glavna stvar su aminokiseline. Sada se široko koriste u kozmetologiji samo u svrhu podmlađivanja kože.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.