PRIPREMA, POZOR, SAD: Sve prednosti i mane s*ksa pod tušem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREMA, POZOR, SAD: Sve prednosti i mane s*ksa pod tušem!

Biće zanimljivo

Seks ispod tuša nije uvek tako s*ksi. Pronalaženje prave poze, održavanje vlažnosti budući da voda konstantno teče, tera vas da pomislite da je bolje da ste ovu ideju zadržali kao deo mašte. Do sada. Seks ispod tuša može da bude veoma…s*ksi. U stvari može da bude sjajan, poručuje s*ks ekspert Lorel Haus.

OD NEČEGA SE MORA KRENUTI

Budimo iskreni, s*ks pod tušem je klizav i opasan, a jedan od vas uvek može da se prehladi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S*ks kouč Rebeka Beneteau preporučuje da ispod tuša započnete predigru, senzualnim pokretima, laganim sapunjanjem partnera i toplom vodom, koja podiže temperaturu vaših tela.

PRONAĐITE PRAVU POZU

S*ks ispod tuša je pravo mesto ako želite da eksperimentišete sa nekim fantazijama, koje su vam do sada bile možda pomalo prljave, jer je tuširanje definitivno savršen način da ostanete čisti. Iznalaženje prave poze je definitivno ključ za uživanje pod tušem.

Lice u lice, tvoja noga je obomotana oko njegovog tela ili je pak na zidu ili strane kade. Nažalost, voda ne sprečava trenje i sušenje, pa koristite lubrikante kako biste stvari održavali adekvatnim.

Premda svi tuševi variraju po svom obliku i izgledu, najbolje je da s*ks pod tušem dočekate u doggy stilu. Osim doggy poze, možete da isprobate i misionarsku pozu.

NEMOJTE DA PRESTAJETE

S*ksi aktivnost ispod toplog tuša može dodatno da vas ugreje, tako da prebacite zabavu u spavaću sobu. Promena prostorije i iznenadni hladni vazduh može da vas osveži i rasplamsa vašu maštu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.