PRINC HARI NA SUDU! Prvi član kraljevske porodice koji će biti saslušan, a ovo je razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 04:42

PRINC HARI NA SUDU! Prvi član kraljevske porodice koji će biti saslušan, a ovo je razlog

Presedan u istoriji britanske monarhije!

Princ Hari je odlučio da se osveti tabloidim u Britaniji za sve što su ikada pisali o njemu i njegovoj majci Dajani.

Hari će biti prvi član kraljevske porodice koji će biti saslušan pred sudom. On je tužio taboloid zbog prisluškivanja telefona kraljevske porodice koja dati ra još početkom dvehiljaditih, kao i kasnije radnje usmerene ka svim članovima kraljevske porodice i njihovog privatnog života.

Sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ikada saznali o Hariju i njegovoj "divljoj" prošlosti, dok je još bio mlađi i aktivan na žurkama, saznali su, navodno, prisluškivanjem.

Takođe će ih tužiti zbog proganjanja njegove majke princeze Dajane, kao i zbog slike koju su stvarali o njemu u medijima dok je bio dete, da je "debeo, varalica i lažov".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.