PREVARIO ME JE SA ROĐENOM SESTROM, a onda su odlučili da dođu ZAJEDNO NA MOJE VENČANJE! Očajna mlada povukla potez na koji bi se malo ko odlučio

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 06:58

"PREVARIO ME JE SA ROĐENOM SESTROM, a onda su odlučili da dođu ZAJEDNO NA MOJE VENČANJE!" Očajna mlada povukla potez na koji bi se malo ko odlučio

Tvoja sestra je užasno ljudsko biće..."

Devojku bivši zamenio sa njenom rođenom sestrom, a sada sa njima ima još jedan problem: "Želi da ga dovede da..."

Niko ne želi svog bivšeg dečka na sopstvenim venčanju. Još ako je to bivši koji je devojci zadao udarac te recimo prevario s rođenom sestrom, onda je to apsolutno nemoguća misija.

Ipak, ovakva užasna situacija zadesila je jednu buduću mladu nakon što je njena sestra objavila da će ga povesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao partnera na njeno venčanje. Neimenovana devojka koja je bila povređena nakon što je njen bivši spavao s njenom sestrom kaže da je sada opet u sličnoj situaciji kada je saznala da njena sestra planira da dođe sa njim na njeno venčanje.

Prema rečima ove očajne mlade, ona i njena sestra imale su ozbiljne nesuglasice pre nekoliko meseci oko popisa gostiju za venčanje, još kada su ona i njen verenik prvi put počeli da paniraju svoj veliki poseban dan.

29-godišnjakinja je objasnila da se njena starija sestra trenutno zabavlja sa njenim bivšim dečkom s kojim je ona bila u vezi nekoliko godina, istim muškarcem koji je u početku izazvao razdor između sestara. Uprkos svemu što se dogodilo između njih troje, njena 32-godišnja sestra i dalje želi da dovede mladinog bivšeg dečka kao partnera na venčanje, ostavljajući je u vrlo neugodnoj situaciji.

Stvari su postale poprilično napete između sestara, a buduća mlada priznaje da je pokušala pristojno da se ponaša, ali je sve u nekom trenutku eskaliralo. Sada više nije sigurna da li želi da svojoj sestri pošalje pozivnicu za venčanje. Obraćajući se ostalim korisnicima Redita otkrila je:

- Obe smo rekle neke teške reči i od tada stvari su napete. Nismo puno razgovarale i teško nam je da budemo zajedno u pristoriji. S jedne strane, ona je moja setra i ne želim da je potpuno isključim iz tako važnog događaja u mom životu. Ali s druge strane, među nama je još uvek napeto i ne želim da izazovem bilo kakvu dramu ili da iko uništi moje venčanje - napisala je ona na društvenoj mreži Redit.

Ako izuzme prevaru, njen bivši dečko, a sadašnji zet pokazao je sklonosti ka sebičluku i odbacivanju njenih osećaja tokom njihove veze, što je još jedan razlog zašto ga ona jednostavno ne želi na svom venčanju. Što planira da objasni i svojoj sestri.

- Odlučila sam da razgovaram sa njom i da vidim da li možemo da rešimo stvari. Ne želim zauvek da se svađam i ne želim da se oseća isključeno iz mog života - dodala je ona.

Mnogi korisnici Redita ostali su šokirani sestrinom idejom da bude sa njenim bivšim dečkom, a jedna osoba ju je posavetovala:

- Izričito bih svo bivšem zabranila pristup svim događajima čiji sam ja domaćin i odbila da prisustvujem svim proodičnim događajima na kojima on prisustvuje. A tvoja sestra... je užasno ljudsko biće i ako i dalje želiš vezu s njom, napomeni joj da njemu nije dozvoljeno da bude blizu tebe, pogotovo ne na tvom venčanju - napisala je jedna korisnica.

Druga se nadovezala na priču, te rekla:

- Zašto bi uopšte želela da bude i ona na tvom venčanju? Ona te očigledno ne poštuje i nemoj se iznenaditi ako te još više povredi. Moraš malo bolje da postaviš granice i iskreno ne bi trebala da se baviš takvim lošim ljudima - posavetovala ju je još jedna korisnica Redita.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.