PREPORUKA LEKARA! Ovaj napitak je melem za MASNU JETRU, u čašu vode doda se ovaj sastojak

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 09:09

PREPORUKA LEKARA! Ovaj napitak je melem za MASNU JETRU, u čašu vode doda se ovaj sastojak

Budi organizam i čisti organe!

Ako stalno jedete ovakvu hranu bilo bi dobro da ovaj savet praktikujete češće. Prof. dr Momčilo Matić je u "Novom jutru" istakao da bi trebali obilne obroke da smanjimo malo i da ne preterujemo u hrani.

- Dva-tri dana ako se opustimo neće nam ništa faliti, međutim, ko duže vremena jede lošu hranu, trebalo bi da uradi čišćenje i detoksikaciju jetre - rekao je dr Matić.

Kako kaže, za to je najbolji čaj od maslačka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodaje da je u njega dobro dodati i propolis, polen, đumbir u prahu, cimet i limun.

- To bi trebalo popiti ujutru pre doručka na prazan stomak, ali pre toga opet popiti čašu tople vode. Ona je odlična za detoksikaciju - rekao je dr Matić.

Kako kaže, ta vode može biti bilo koja, čak i sa česme, samo da se ugreje, da bude topla.

- Pre svega treba uneti, čak dve čaše tople vode, kako bi očistila naš organizam - rekao je dr Matić. Istakao je da soda bikarbona takođe daje baznu reakciju, ali da je problem kod ljudi koji imaju visok krvni pritisak.

- Za detoksikaciju je najbitniji unos tečnosti i vode, to će najbolji rezultat dati našem organizmu - rekao je dr Matić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.