PREMINULA NAJSTARIJA PROSTITUTKA - Započela karijeru u 85. GODINI, a ovako je govorila o svojoj profesiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 12:12

PREMINULA NAJSTARIJA PROSTITUTKA - Započela karijeru u 85. GODINI, a ovako je govorila o svojoj profesiji

Bila je otvorena u vezi svega!

Najstarija prostitutka Šila Vogel Kupe, preminula je u 93. godini, piše "Mirror". Ova žena je javnosti postala poznata 2011. godine, kada se njena unuka Kejti Vejsel takmičila u britanskom "Iks Faktoru".

Šila je bila izuzetno otvorena u vezi sa svojom karijerom i priznala je da je naplaćivala oko 250 funti po satu za svoje usluge koje je započela tokom svog penzionisanja, 2010. godine.

Ona je važila za "najstariju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prostitutku" u Ujedinjenom Kraljevstvu i ovim poslom je počela da se bavi kada je imala 85 godina.

Ova porodična žena je koristila titulu "Grand Dame" dok je reklamirala svoje eksplicitne usluge koje je nastavila da obavlja sve dok pandemija koronavirusa nije zavladala 2020. godine.

Njena porodica za medije je potvrdila da je Šila umrla 25. novembra, a ćerka Džozi ju je opisala kao "neverovatnu".

- Bili smo tako ponosni na nju. Njena smrt zaslužuje pomen jer je bila tako jedinstvena - rekla je ona za "The Sun".

Inače, 2014. se ispostavilo da je viđala deset klijenata nedeljno, što je ispričala u dokumentarcu "Moja baka eskort i dve druge prostitutke" na Kanalu 4.

Kada su se pojavile vesti o Šilinoj karijeri, veruje se da su Kejti i njena mama Dajan bile izuzetno uznemiren.

- Radim kao prostitutka jer to volim. To mi daje veliko zadovoljstvo i održava me mladom. Mogla bih da nastavim još godinama. Zašto bih prestala? Mislim da sam prefinjena dama koja pruža veoma posebnu uslugu koju muškarci neće nigde drugde naći - rekla je Šila i dodala:

- Ja mnogo volim seks. Volim da se družim s muškarcima, a dolaze mi i veoma mladi momci. Sastajemo se u hotelu. Za sat seksa plate oko 300 evra. Imam stalne mušterije, dragi su, donose mi poklone – rekla je Šila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.