PRELEPA glumica OTKAČILA 24 godine mlađeg DEČKA, nakon što joj je poslužio za karantin

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 23:09

PRELEPA glumica OTKAČILA 24 godine mlađeg DEČKA, nakon što joj je poslužio za "karantin"

Nije dugo trajalo.

Kejt Bekinsejl, 47-godišnja britanska glumica, važi za jednu od najlepših žena u glumačkog industriji. Lepotica koja se proslavila mnogim ulogama u filmovima osim po lepoti, poznata je i po tome što voli mlađe muškarce. U aprilu je tako započela vezu sa čak 24 godine mlađim kanadskim pevačem Gudijem Grejsom, za kog je svojevremeno izjavila kako joj je "dečko za karantin". Međutim, čini se kako je ovoj romansi sada došao kraj, piše The Sun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Kate_bekinsale (@kate_bekinsale) on Jan 21, 2017 at 4:43pm PST

Naime, službene potvrde o raskidu ovog para još uvek nema, međutim, sve upućuje na to da je došao kraj. Naime, mnogi su primetili da Kejt više ne prati Gudija na društvenim mrežama. Osim toga, izbrisala je i sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama, što je svakako čudno.

A post shared by Goody Grace (@goodygrace) on Sep 24, 2020 at 4:32pm PDT

Šta se dogodilo i zbog čega je veza pukla, još uvek nije poznato. Osim toga, navedeni medij piše i kako se mlađani pevač vratio u rodnu Kanadu.

Inače, u posljednjih godinu dana, glumica je bila u vezi i sa 26- godišnjim komičarem Pitom Davidsonom koji je, baš kao i njen sada već bivši dečko, samo nekoliko godina stariji od njene 21-godišnje ćerke Lili Mo koju je dobila u braku sa bivšim suprugom, glumcem Majklom Šinom.

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Aug 23, 2020 at 11:18pm PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.