PREGLED NIJE VALIDAN! Ovo nikako NE SMETE raditi PRE GINEKOLOŠKE kontrole, nekoliko pravila koja se moraju ispoštovati

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 17:39

PREGLED NIJE VALIDAN! Ovo nikako NE SMETE raditi PRE GINEKOLOŠKE kontrole, nekoliko pravila koja se moraju ispoštovati

Veoma je važno radi preciznosti analize!

Svaka žena mora bar jednom godišnje da poseti ginekologa i uradi detaljnu pretragu i analizu. Ipak, postoje i izuzetne situacije kada se treba javiti ginekologu bez odlaganja.

Spremite se za pregled

Na ginekološki pregled dođite spremni, pre svega psihički. Zapišite sva pitanja na papir, jer se često može desiti da od treme zaboravite sva važna pitanja koja vas tište. Svaki ginekološki pregled >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može kod žene izazvati strah na koji ona reaguje grčem mišića male karlice i vagine, što kao posledicu može imati bolan pregled i strah od narednog pregleda. Priprema za pregled smanjiće strah i neprijatnost.

Kompletan ginekološki pregled sastoji se iz sledećih dijagnostičkih procedura:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.