PREEMOTIVNO: Mia i bebica SEKUNDE nakon porođaja! Malu Emu nisu još ni obrisali, a mama... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREEMOTIVNO: Mia i bebica SEKUNDE nakon porođaja! Malu Emu nisu još ni obrisali, a mama... (FOTO)

"... strah, sreća, adrenalin..."

Pre nekoliko dana pevačica Mia Borisavljević i Bojan Grujić postali su roditelji predivne devojčice kojoj su dali ime Ema.

TARA BUBA MARA: Ana Nikolić pokazala koliko je porasla ćerkica! Zar već? (FOTO)

Bojan je naravno organizovao proslavu (više o tome na linku OVDE), dok je Mia pokazala čime se zanima dok je u bolnici (što možete videti na OVOM linku).

MAMINO ZLATO: Kada vidite ŠTA je Nikolini Kovač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poklonio njen sin, istopićete se! (FOTO)

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана 6. Мар 2018. у 8:13 PST

Iako je prva slika koju je objavila sa bebom bila iz porođajne sale, na slici se vidi da je mala Ema već sređena i umotana, kao slatka kiflica (sliku možete pogledati OVDE).

Poslednja slika pred porođaj - ovako je Ana Ivanović dočekala malog naslednika! (FOTO)

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана 22. Феб 2018. у 3:10 PST

Međutim, Mia je želela da pokaže koliko je u tom trenutku bilo prisutno emocija, pa je objavila i takoreći "sirovu", necenzurisanu sliku, na kojoj tek što je dobila bebu. Samo što se porodila, oni su je prineli da se upozna sa svojom mamom, a sve to je zabeleženo fotografijom.

U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Slađa Alegro pravi OVAKVE žurke - najbolje su! (FOTO)

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана 18. Феб 2018. у 5:06 PST

- Znam da je slika prilično neobična, ali želela sam da vidite kako izgleda prvi kontakt majke i bebe u porođajnoj sali. Koliko na ovoj slici ima emocija, ljubavi, straha, sreće, adrenalina, svega onoga što ne moze u reči da stane. Hvala mojoj doktorki koja mi je napravila ove fotografije i još jednom Slađo, hvala na svemu! - napisala je Mia uz sliku koju možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.