PREDIVNO! Evo kako je muž ženi koja je lekar u Srbiji spremio NAJBOLJI APLAUZ u osam

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIVNO! Evo kako je muž ženi koja je lekar u Srbiji spremio NAJBOLJI APLAUZ u osam

Romantika i dalje postoji!

Aplauz u osam postao je već sinonim borbe za suzbijanje korona virusa. Ali Srbija se nije umorila, kao ni njeni lekari, apotekari, kasiri, poštari, čistači ulica, humanitarci pa tako i večeras sledi nagrada, zahvalnost i podrška za sve što ste uradili u današnjem borbenom danu.

Svake večeri tapšanje odjekuje širom Srbije, čini se da je glasno i u Prijepolju pa je inspirisalo ovog građanina na gest upućen njegovoj ženi. Vredan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svake pohvale, pa zato večeras "aplaudiramo" i njemu.

NS 👏👏👏👏👏 #aplauz #OstaniKodKuće #COVIDー19 🇷🇸😷❤🙏 pic.twitter.com/oYykCLkd1V

— МУРАЛ ЛЕВОМ РУКОМ (@IvanGunjic) March 26, 2020

Glavni grad nam je već dokazao da je najkreativniji u iskazivanju podrške u 8, međutim ovaj put vraćen mu je stari romantični, boemski duh.

Žena mi je lekar,spremio sam večeru i dao joj ime,"APLAUZ."

Čekam... pic.twitter.com/Jdyu8mOGuj

— Čamparija 65 (@Selim_Djurdjevi) March 25, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.