PREDIVNA PRIČA: Minja Subota i njegova supruga su 36 godina imali savršenu ljubav, a sve je počelo OVAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 09:22

PREDIVNA PRIČA: Minja Subota i njegova supruga su 36 godina imali savršenu ljubav, a sve je počelo OVAKO!

Za malo da ne otpočnu svoju vezu...

Čuveni televizijski voditelj, Minja Subota, preminuo je u 82. godini. On je poslednje dane proveo na pulmologiji, zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme.

Njegova supruga Branka Subota, preminula je 2018., a zajedno su proveli 36 predivnih godina.

- Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upoznao. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana, nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama - odbila. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bi u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo. Sećam se da smo februara krenuli da se tajno zabavljamo da ne bi saznali moji roditelji, koji su smatrali da on nije moj svet - ispričala je jednom prilikom Branka za "Blic".

Ljubav nisu mogli da izbegnu, ali su je u početku skrivali od roditelja. Minja je tada otkrio kako ju je osvojio.

- Branki je možda tada izgledalo da sam deo estrade, a to nju nije zanimalo. Međutim, ja sam bio uporan i uspeo sam.

Vezu su krunisali venčanjem i to 8. novembra 1979. na Minjin rođendan.

Posle venčanja krenula je njihova bračna priča koja im je donela sina Miloša i koja je ovako izgledala:

- Dopunjujemo se u svemu. Naši životni normativi su uvek bili obrazovanje i stalno ulaganje u sina i u nas. Tako smo učili i našeg Miloša.

Branka je bila veoma predana domaćica:

- Ne može da se izvlači tipa "nalakirala sam nokte, pa ne mogu da operem sudove ili skuvam ručak ili obrišem prašinu". Kao domaćica sam uvek dobro funkcionisala i ništa mi nije bilo teško da uradim. Kada sam se udala, ništa nisam znala da skuvam. Međutim, sve sam naučila i danas svakodnevno kuvam i uživam u tome - govorila je Branka.

Sa posebnim uživanjem je pripremala Minjine rođendane.

- Moja supruga organizovala je porodični ručak, a uveče idemo sa prijateljima na večeru. Čestitke i pokloni pristižu sa svih strana i od mnogobrojnih prijatelja... Neka ostane tajna šta mi je Branka kupila. Njoj je važno da sam ja uvek nasmejan, ispeglan i mirišljav, da je ručak ukusan, a meni sve to mnogo znači - izjavio je Minja 2016. godine kada je proslavio 78. rođendan.

Voditelj kultnog Muzičkog tobogana je svojevremeno za "Nedeljnik" na pitanje ko su ljubavi njegovog života rekao: "Supruga i sin".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.