PREBOLITE GA: Trikovi koji će VAM pomoći da NASTAVITE dalje posle RASKIDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBOLITE GA: Trikovi koji će VAM pomoći da NASTAVITE dalje posle RASKIDA!

Četvrti je najskuplji, iskoristite ga.

Posle raskida svaka reč i pokušaj utehe kao da vas još više povređuju. Ipak, nije fraza da svako iskustvo u životu nosi svoju pouku i kao takvo vi ga morate i gledati i izvući iz njega maksimum. Da biste nastavili dalje nakon raskida morate se uzdati u svoju snagu jer za to ne postoji instant rešenje.

Potrebno je vreme a i sledeći trikovi mogu biti od pomoći.

Suze su ok!

Verovatno će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se plakati i to je okej. Isplačite se kako biste mogli nastaviti dalje jer i to je proces čišćenja i oslobađanja koji je neophodan kako biste nastavili dalje.

Posvetite se sebi!

Dok ste bili u vezi niste za to imali vremena. Sada imate vreme da oslušnete sebe i vidite šta je to što zaista želite a onda idite i uzmite to.

Upoznajte nove ljude!

Budite aktivni, viđajte i nove i stare ljude, družite se ili ukoliko ste u mogućnosti otputujte. Ne morate odmah uskakati u novu vezu ali ako se to i dogodi, onako spontano i upoznate nekoga ko vam odgovara, prepustite se tome.

Svako iskustvo nosi poruke koje su dragocene!

Najbolja stvar u celoj priči je iskustvo. Sve što nam se dešava dobro i loše je prilika da nešto naučimo. Razmislite šta je nedostajalo vašoj vezi i koristite to saznanje kako biste u budućnosti izbegli iste greške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.