PREBOGATI MUŽ JE OSTAVIO BEZ IČEGA, pa danas radi kao TAKSISTKINJA: Šokiraju se kad vide izoperisanu ženu za volanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 18:45

PREBOGATI MUŽ JE OSTAVIO BEZ IČEGA, pa danas radi kao TAKSISTKINJA: "Šokiraju se kad vide izoperisanu ženu za volanom!"

Najzgodnija taksistkinja na svetu sa kojom bi se svi provozali: Mnogi su u šoku što ovo radim, ali BAKŠIŠ je ogroman!

Nanet Hamond postala je najzgodnija taksistkinja na svetu nakon što je preuzela posao taksiste kako bi se oporavila od razvoda.

Svoj trenutni posao opisuje kao terapeutski i uživa u interakciji sa klijentima. Barbi iz stvarnog života napravila je potpuni zaokret u karijeri.

Nanet je potrošila 350.000 evra na plastične operacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi izgledala poput lutke, a nakon nedavne sudske bitke kada se razvela od muža ostala je i bez novca. Stoga je prošle nedelje započela novi posao u pokušaju da stekne malo finansijke stabilnosti i kaže da njeni klijenti nikada nisu imali tako glamuroznog vozača.

Spavala je na dušeku u studio apartmanu pokušavajući da obnovi svoj život i sada je počela da radi sa kompanijom za iznajmljivanje Tesla - koju voli.

- Sada sam ovde i radim kao taksista. Razmišljam o tome neko vreme jer nisam imala auto za više od godinu dana jer mi je bivši muž uzeo sve automobile. Volim da vozim i reći ću vam da je ovo zabavno. Svi koje pokupim kažu isto. Nikad nisu videli zgodnijeg vozača od mene. Najsmešnije u svemu ovome je to što kada stanem, svi bukvalno kažu 'o Bože nisam očekivala da izgledaš ovako' ili 'o Bože kako si zgodna' i takve stvari - kaže Nanet.

Nanet, koja živi u Sinsinatiju majka je šestoro dece a kako tvrdi, nije platila račun 17 godina zahvaljujući svom neverovatno bogatom bivšem partneru, sa kojim je živela u raskošnoj vili. Ipak iako je njen sadašnji način života neprepoznatljiv od starog, gde su botoks i pedikir bili uobičajeni luksuz, iskustvo sa novim poslom dalo joj je novu perspektivu.

- Novac je dobar i dobijam mnogo dobrih napojnica i do sada nisam imala nikakvih problema. Svi su tako prijateljski nastrojeni i ljubazni i ima toliko dobrih ljudi. To je samo sjajno iskustvo voziti ljude okolo, upoznati nove ljude - kaže ona.

Nanet sada želi da inspiriše druge žene da traže posao u oblastima u kojima dominiraju muškarci. Mnogi njeni korisnici su primetili kako je retko videti ženu kao vozača. Studija sa Stanforda pokazala je da su 27% vozača Ubera u SAD između 2015. i 2017. bile žene, prenosi Daili Star. Nanet, koja je šest puta krasila čuvenu naslovnicu Plejboja, rekla je da bi to trebalo da uradi više žena.

- To je sjajno iskustvo i zaradićete mnogo novca od toga i možda postavljam lestvicu za više žena koje žele da se bave ovim poslom. Možete sami da odredite radno vreme, možete i da idete na porodične događaje jer možete stati i otići gde god želite. Sami pravite svoj raspored, što je prilično neverovatno, a jedan od plusa je što nemate nikoga 'na ramenu'. Možete jednostavno biti ono što jeste i ovo je sada moje putovanje i volim ga. Videćemo kuda će - ističe bivša manekenka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.