PRE ODNOSA JEDITE OVO: Zbog ovih NAMIRNICA će vam LIBIDO skočiti do KROVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE ODNOSA JEDITE OVO: Zbog ovih NAMIRNICA će vam LIBIDO skočiti do KROVA!

Postanite multiorgazmička žena!

Šlag nije jedina seksi namirnica na meniju. Zapravo, ima mnogo vrsta hrane kojoj se možete prepustiti pre uživanja u seksu.

Postoji i hrana koju vekovima prati glas da ima afrodizijačko dejstvo. Meksički vladar Montezuma, kažu, pio je 50 šoljica čiste čokolade dnevno, začinjene čili papričicom, kako bi dobio "gorivo" i bio spreman za 600 lepotica iz svog harema.

Što crnja to bolja. Čuveni Kazanova navodno je svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odabranicama poklanjao amajlije urađene od čokolade. Čokolada sadrži supstancu fenil etilamin koja stimuliše mozak.

Već dve hiljade godina Kinezi koriste kao stimulans, ali i ostale istočnjačke kulture. Pored toga, u ovom delu sveta kao seksualni stimulansi deluju i cimet i čili papričice, zbog toga što pojačavaju cirkulaciju.

Savet: Ako ste jeli ljute papričice, nemojte odmah prelaziti na oralni seks!

Stari Grci su uživali u orgijama koje su se odigravale posle branja smokvi. Ne samo zbog njihovog slatkog ukusa već i senzualnog izgleda.

Ova vrsta namirnica je bez sumnje zavodljiva kako na izgled, tako i zbog svog ukusa i osećaja luksuza koji pružaju dok ih konzumirate. Ostrige posebno sadrže visoki nivo cinka, kao i hemikalija koje pomažu u lučenju testosterona i estrogena.

Savet: Raspitajte se da li vaš partner eventualno ima alergiju na morske plodove.

Tradicionalno simbol ljubavi i plodnosti u mediteranskim kulturama, bademi imaju široku upotrebu.

Egipatska kraljica Kleopatra bila je poznata po tome što je volela da pije mešavinu mlevenih badema, začina, meda i jogurta, verujući da je to pravi afrodizijak.

Savet: Kao i za prethodno, potrebno je da vaš partner nije alergičan na orašaste plodove.

Jesti tost sa medom uz čaj u krevetu sasvim je bezazleno. Ali, ako malo meda kapne na partnera, tu već može da počne igra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.