PRAVA SAM ZVER: Glumica Eva Mendez otkrila tajnu blistave kože, žene poludele za neobičnom metodom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 12:31

"PRAVA SAM ZVER": Glumica Eva Mendez otkrila tajnu blistave kože, žene poludele za neobičnom metodom

Poznata glumica iznenadila fanove interesantnom tehnikom nege lica.

Zvezdi njenog kalibra dostupni su svi mogući estetski tretmani, ali ona se odlučila za jedan koji vam verovatno nikad ne bi pao napamet.

Naime, Eva Mendez brije lice, a postupak je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Dermaplaning je tehnika koja uključuje upotrebu oscilirajuće oštrice za uklanjanje površinskog sloja kože i dlačica koje mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi prirodno imaju na licu. Eva je iskreno podelila da je ova tehnika postala sastavni deo njenog redovnog tretmana kože.

- Da, brijem lice! Juče sam dobila puno komentara od žena koje briju lice, ok, pretpostavljam da je dermaplaning stručan izraz, no to je brijanje lica i ja ga obožavam!, napisala je Eva uz fotografije i video, te zahvalila svojoj kozmetičarki.

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Inače, Eva Mendez je neko ko svoj privatan život čuva od očiju javnosti, te svoje ćerkice ne eksponira.

Iako se retko pojavljuje na filmskim premijerama i holivudskim zabavama, ali kozmetičke tretmane ponekad rado podeli, te sada svi komentarišu kako Eva Mendez brije lice.

Brojne dame koje su isprobale ovaj tretman javile su se poznatoj glumici i podelile svoja iskustva, a Eva se sa njima našalila:

- Prava sam zver. Brijanje lica potrebno mi je svaki drugi dan, napisala je na društvenim mrežama.

Ona se čak i našalila da se dlačice pojavljuju i nakon brijanja nogu pod tušem ukoliko se naježi. Međutim, potpuno je otvorena prema komentarima drugih žena koje su podelile svoja iskustva s brijanjem lica. Bez obzira na naziv, glumica ističe da je dermaplaning metoda koju rado primenjuje u održavanju svoje kože, naglašavajući da joj se dopada i da veruje u njegove blagodeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.