POZVALA SAM VODOINSTALATERA ZBOG CEVI, A ONDA SE DESIO PREOKRET! Porodica ne može sebi da dođe od šoka: Nazivaju me pogrdnim imenima zbog toga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 18:50

"POZVALA SAM VODOINSTALATERA ZBOG CEVI, A ONDA SE DESIO PREOKRET!" Porodica ne može sebi da dođe od šoka: "Nazivaju me pogrdnim imenima zbog toga!"

Onaj "pravi" se krije iza ćoška!

Zbog svog 29-godišnjeg supruga Čarliija, majka dvoje dece Stefani (43) morala je, kaže, da trpi da je porodica naziva pogrdnim imenima, budući da je on samo osam godina stariji od njene ćerke, danas 21-godišnje Zoe.

Uprkos razlici u godinama i sumnjama porodice, par je 2019. odlučio da se venča, a još uvek su, kaže Stefani, jedno u drugog ludo zaljubljeni.

- Rekla bih da smo verovatno mnogo aktivniji u krevetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od većine drugih parova, nikada nisam imala boljeg muškaraca u krevetu - otvoreno kaže 43-godišnja Amerikanka.

Njena ćerka Zoe je u početku sumnjala u njihovu romansu, a mamu je nazivala pogrdnim imenima.

- Komentari moje kćeri su zabavni i ne smetaju mi. Ne slažemo se uvek, ali ona ipak poštuje moj brak - kaže Stefani, koja dodaje da uprkos sličnim godinama njena 21-godišnja ćerka i 29-godišnji suprug imaju potpuno različite nivoe zrelosti.

- Čarliija sam upoznala kada je kao vodoinstalater poslat kod mene da mi popravi štetu koju je uzrokovala poplava i odmah smo kliknuli. Četiri meseca kasnije, ponovo se u mom stanu dogodila poplava ali sam zaboravila da imam njegov broj, pa su mi poslali nekog drugog - priseća se ona.

Ipak, ubrzo su se opet sreli pa su nekoliko sati proveli na terasi, razgovarajući.

- Jedno drugome smo dovršavali rečenice i odmah isplanirali prvi pravi sastanak, koji se i desio samo nekoliko dana kasnije - kaže Stefani koja je pre Čarliija iza sebe ima prethodni brak u trajanju od 16 godina.

Iako su i sami bili zabrinuti zbog razlike u godinama, na kraju su zaključili da to ipak nije važno jer toliko uživaju u međusobnom društvu, a ubrzo su i službeno započeli vezu. A onda, nedugo zatim, Stefani je kupila test na trudnoću - i bio je pozitivan.

- Bila sam oduševljena i bilo je to prelepo iznenađenje. Čarli jednostavno nije mogao da skine osmeh s lica, a bilo je šokantno jer se on pre samo par meseci ranije zakleo da ne želi decu - rekla je ona.

Sada par ima sedmogodišnjeg Lukasa, a Stefani kaže da je uprkos negativnim mišljenjima mnogih pronašla pravu ljubav.

- Ljudi stalno govore: 'Izgledaš tako srećno', što je lepo čuti. Ponekad kad ode na par sati van kuće, nedostaje mi. Tada pomislim da mi je jako drago što mi je onda pukla cev - zaključuje Stefani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.