POTREBNO JE DA PROMENIŠ SAMO JEDNU STVAR: Najbolji trik kako da komarci PRESTANU da te UJEDAJU zauvek

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTREBNO JE DA PROMENIŠ SAMO JEDNU STVAR: Najbolji trik kako da komarci PRESTANU da te UJEDAJU zauvek

Provereno daje rezultate.

Kako nam u većini slučajeva tokom letnjih dana ne pomaže ništa protiv komaraca, mnogi se obraćaju za pomoć čak i lekarima.

Prema savetima mnogih stručnjaka, najefikasnija zaštita protiv ujeda komaraca jeste da promenite ishranu i da organizam držite u baznom, a ne u kiselom stanju.

To znači da osobe koje imaju problem sa ujedima komaraca iz svoje ishrane treba da izbace meso, a da unose mnogo više voća i povrća. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bar četiri obroka dnevno koja se sastoje samo od povrća ili voća, značajno će poboljšati stanje vašeg organizma.

Prema navodima naših lekara, komarci se hrane aminokiselinama iz ljudske krvi,  jer je to jedini način da ženka bude reproduktivna, pa ukoliko je vaš organizam kiseo, ovi insekti će to osetiti i više vas ujedati, prenosi Telegraf.

Sa promenom ishrane i unošenjem veće količine voća i povrća vrlo brzo ćete primetiti da vas komarci manje napadaju.

Takođe, izbegavajte hranu obilnu spornim kiselinama, kao što je svaka procesuirana namirnica, mlečni proizvodi i meso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.