POTPUNO SED, SA VIŠKOM KILOGRAMA - Nekada najveći zavodnik među glumcima u Hrvatskoj, danas izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 19:06

POTPUNO SED, SA VIŠKOM KILOGRAMA - Nekada najveći zavodnik među glumcima u Hrvatskoj, danas izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Sećamo ga se iz serije Vila Marija gde je bio partner Jeleni Veljači.

Svi koji su gledali seriju "Vila Marija", sećaju se hrvatskog glumca Damira Markovine koji je imao glavnu mušku ulogu pored Jelene Veljače koja je imala glavnu žensku ulogu.

Tokom devedesetih iz rodnog Beograda seli se za Mostar, pa za Zagreb, gde upisuje Akademiju i postaje jedan od najupšenijih hrvatskih glumaca početkom 21. veka. Danas živi u Zagrebu, a po fizičkom izlgedu može se videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se nabacio nekoliko kilograma, kosa mu je kraća i seda i da sasvim drugačije izgleda.

Markovina se u međuvremenu posvetio i rediteljskom poslu, oprobavši se kao autor kratkog filma "Šihta", koji je svetsku premijeru imao na ovogodišnjem 25. Sarajevo Film Festivalu.

Danas Damir ima 45 godina i dalje je član Hrvatskog narodnog pozorišta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.