PORUKA VOJVOTKINJE KOJA JE ŠOKIRALA SVE  -Zbog ovog postupka mnogi smatraju da je BRAK sa princem Harijem na klimavim nogama

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 21:29

PORUKA VOJVOTKINJE KOJA JE ŠOKIRALA SVE -Zbog ovog postupka mnogi smatraju da je BRAK sa princem Harijem na klimavim nogama

Već neko vreme odvojeno se kreću u javnosti.

Prema informacijama društvene novinarke Petronele Vajat, vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, često je viđena u Los Anđelesu bez svog supruga princa Harija.

Ona je navodno slala očajne poruke prijateljima da "izađu zajedno".

Holivudski novinar Tim Dilon je oštro kritikovao Megan i nazvao je "zvezdom niskog ranga" u svetu rijaliti programa. On je takođe istakao da Megan pokušava da se približi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavnim ličnostima kako bi "napredovala".

Tim je izjavio:

- Sve što oni žele je da se druže sa poznatima. Nedavno sam bio na jednoj zabavi i razgovarao sam s nekim ljudima o njima. Oni stalno pokušavaju. Megan je čak slala poruke osobi s kojom sam razgovarao. Poenta je da oni jednostavno ne prestaju - rekao je i dodao:

- Oni su kao rijaliti zvezde niskog ranga koje se pokušavaju prikačiti za sve i svašta. Bukvalno sam bio na toj zabavi i oni su mi pokazivali poruke ove žene koja moli ljude da se 'druže', ona pokušava da se probije - dodaje.

Ipak, Tim je dodao da taj pokušaj "ne funkcioniše" i da se većina ljudi, sa osmehom odnosi prema tome, nazivajući celu situaciju "tužnom".

Šaljivo je rekao:

- Poštujem njihovu ambiciju i razumem šta pokušavaju. Mnogi ljudi na ovoj zabavi su rekli da joj odgovore na poruke jer je vojvotkinja, ali da im je dosta svega - rekao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.