PORODILA SE ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE: Krili su da je stigla mala naslednica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 10:15

PORODILA SE ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE: Krili su da je stigla mala naslednica!

Ovo im je 4. dete.

Petra Eklston, kćerka najbogatije Srpkinje Slavice Eklston, nekada Radić i Barnija Eklstona, porodila se i na svet donela svoje četvrto dete.

Lepe vesti otkrio je Petrin verenik Sem Palmer, priznajući da su vest o rođenju bebe krili nekoliko nedelja. Par je dobio devojčicu, a ime ćerke još nisu otkrili.

- Dobio sam mnogo poruka u kojima ste me pitali kada će se dete roditi. Dobili smo predivnu devojčicu pre nekoliko nedelja. Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svima na lepim željama. Mama i beba su dobro - napisao je Sem na Instagramu.

Super Bowl with the woman in my life @petraecclestoneofficial

A post shared by Sam Palmer (@sampalmerstaffing) on Feb 2, 2020 at 7:08pm PST

Petri i Semu ovo je prvo zajedničko dete, a bogata naslednica iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima sinove Džejmsa i Endrua i ćerku Laviniju.

Podsetimo, nedavno je objavljeno da Petrin otac, nekadašnji izvršni direktor Formule 1 i milijarder Barni Eklston, u 90. godini čeka četvrto dete, sa suprugom Fabianom Flosi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.