POPRSJE TEŠKO TRI I PO KILOGRAMA JOJ NIJE TERET! Imam misiju da oborim rekord za najveće grudi na svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 07:51

POPRSJE TEŠKO TRI I PO KILOGRAMA JOJ NIJE TERET! "Imam misiju da oborim rekord za najveće grudi na svetu!"

Za ovu prsatu lepoticu veličina je svakako bitna. 

Žena iz Illinoisa, SAD, koja se do sada tri puta podvrgnula operacijama kako bi postigla ogromno poprsje od 38 GG kaže da joj je misija da ima najveće grudi na svetu.

Zeni Zound (38) prvi put je ugradila implantate u grudima 2021. godine nakon što je bila podvrgnuta operaciji promene pola. U to vreme nije planirala da ima ogromne silikone, ali nakon prvog zahvata odmah je znala da želi još veće grudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"Na kraju sam kontaktirala svog hirurga da mu kažem da želim što veće grudi. Dobila sam implantate od 800 kubnih centimetara u 2021. a zatim sam se vratila tri meseca kasnije i popela na 1800", objasnila je Zeni.

Ipak, nije bila zadovoljna i naknadno se vratila kod drugog hirurga koji joj je ponudio ekspandere - vrstu grudnog implantata koji se postepeno može proširiti ubrizgavanjem fiziološke tečnosti koja rasteže kožu.

"Dobila sam ekspandere od 2300 cc u septembru 2022."rekla je, dodavši da je u 11 meseci od tada imala tri "punjenja dojki".

Sada su Zenine grudi teške gotovo tri i po kilograma, odnosno poput prosečnog novorođenčeta. Ipak, Zounds priznaje da joj težina grudi otežava svakodnevne aktivnosti.

"Postoje stvari u kojima sam pre uživala, a sad više ne mogu. Čak sam i sa svojim implantatima od 1800 cc trčala šest kilometara nekoliko puta nedeljno. Nekad sam svirala akustičnu gitaru i to mi je sada postalo jako teško dok sedim. Ručak za stolom mi je takođe izazov", objasnila je ona.

Zounds sada želi da napusti svoj trenutni posao i da pređe u industriju zabave, govoreći:

"Želim da imam neke od najvećih grudi na svetu. One su ono po čemu bih bila poznata. U šali sebe opisujem kao profesionalnu ženicu s velikim grudima, ali sam takođe potpuno ozbiljnu u vezi s tim. U suštini, moj životni san je oduvek bio da mogu da živim od toga da zabavljam ljude i budem ono što jesam", rekla je.

Dodaje da će nastaviti s povećanjem svog poprsja, uprkos problemima koje joj samo povećanje može doneti.

"One su simbol i dokaz da živim svoj život upravo onako kako želim. Najbolje od svega je što lako mogu nastaviti s povećanjem", zaključila je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POPRSJE TEŠKO TRI I PO KILOGRAMA JOJ NIJE TERET! "Imam misiju da oborim rekord za najveće grudi na svetu!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023

Za ovu prsatu lepoticu veličina je svakako bitna...Žena iz Illinoisa, SAD, koja se do sada tri puta podvrgnula operacijama kako bi postigla ogromno poprsje od 38 GG kaže da joj je misija da ima najveće grudi na svetu...Zeni Zound (38) prvi put je ugradila implantate u grudima 2021. godine nakon što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.