PONOVO NESLAGANJE U EMISIJI! Glumci RASPRAVLJALI o Aleksiću: Optuživanjem nastavljamo lanac mržnje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 13:29

PONOVO NESLAGANJE U EMISIJI! Glumci RASPRAVLJALI o Aleksiću: "Optuživanjem nastavljamo lanac mržnje!"

Oprečni stavovi uvek postoje!

Ponovo je tema jutarnjeg programa na Prvoj televiziji bio slučaj glumice Milene Radulović koja je optužila svog bivšeg profesora Miroslava Miku Aleskića za seksualno uznemiravanje.

Gosti u emisiji su bili glumici Srđan Karanović, Momčilo Otašević i Jelena Veljača.

Otašević je rekao da će se za ovu temu uvek odazvati kao i da bi sve kolege glumci trebali da daju podršku koleginicama.

- Naravno da sam tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uvek podržim moje koleginice, a nije mi jasno zašto je izostala podrška mnogih kolega, ne koleginica, već kolega koji se nisu oglasili  - rekao je Otašević.

Glumac Srđan Karanović je imao nešto drugačiji stav.

- Mislim da mi ovim optuživanjem samo nastavljamo lanac mržnje, optužujemo jedni druge, veliki je pritisak na ljudima, na profesorima, uglednim ljudima, a to oglašavanje na mrežama za mene ne znači ništa jer mislim da je taj svet lažan.Fakultet je pretrpeo veliku štetu, sada se koristi ova prilika da se neke stvari potenciraju koje nemaju veze sa slučajem. Plus, supruga Mike Aleksića je u nezavidnoj poziciji, nju proganjaju - rekao je Karanović pa dodao:

- Miroslava Aleksića sam sreo par puta, ali nisam nikada progovorio sa njim nešto više od par reči. Ne poznajem čoveka, ta sporna emisija koju sada prikazuju, gledao sam davno interesovala me je profesionalno, ali takvo vaspitanje nije moja šolja čaja - rekao je Karanović.

Voditeljka je podsetila Veljaču na izjave Jelene Tinske i Eve Ras koje su dale podršku Aleksiću.

- Ja smatram da je to pitanje besmisleno i uvredljivo, nije njihova greška jer to i jeste teška tema, pa je neki i tako percipiraju. Ono što naše društvo neguje je to ćutanje, zato se i ćuti o nasilju. Zlostavljači obično kreiraju priču tako da žrtvu stave u tu poziciju da mora da ćuti - rekla je Veljača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.