PONEDELJAK počinje NAPETIM aspektom između Meseca i Plutona - donosi nam RASKIDE, manipulacije i UCENE, ali to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 10:21

PONEDELJAK počinje NAPETIM aspektom između Meseca i Plutona - donosi nam RASKIDE, manipulacije i UCENE, ali to nije sve

Kako Mesec pređe u znak Škorpije fokus se pomera na zajednička ulaganja

- Ponedeljak započinjemo napetim aspektom između Meseca i Plutona što će dovesti do transformacije i prekretnice u partnerskim odnosima. Mogući su prekidi ali i tenzija uslovljena strahom od gubitka, manipulacijom i ucenom - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

- Kako Mesec pređe u znak Škorpije fokus se pomera na zajednička ulaganja, podelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imovine, rešavanja kredita ili nasledstva, traženje investitora. Povoljan je dan za sve finansijske konstrukcije, tražnje pozajmice, dugoročne projekte i važne promene.

Izuzetno je dobro da se oslonite na svoju intuiciju i pratite znakove pored puta, kako bi iskoristili povoljne uticaje u vidu ljudi i prilika koje vam dolaze neočekivano - zaključuje Jasmina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.