POMIRILI SE HARI I VILIJAM: Tužna vest koja je pogodila porodicu ih je ponovo zbližila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 13:07

POMIRILI SE HARI I VILIJAM: Tužna vest koja je pogodila porodicu ih je ponovo zbližila!

Izgladili odnose.

 Prinčevi Vilijam i Hari navodno su izgladili svoj odnos, prenose britanski mediji, zbog bolesti princa Čarlsa. Tada su zaista počeli da razgovaraju kao nekada, tvrdi Kejti Nikol iz kraljevske palate.

 - Bilo je velikih razmirica između njih dvojice, ali stvari su se popravile i znam da se ponovno čuju telefonom i video- pozivima. Čuju se za porodične rođendane, a mislim da ih je bolest princa Čarlsa naterala da ponovno počnu da razgovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kaže Kejti.

Inače, kako je Hariju počeo da nedostaje porodični dom, upravo zbog toga ovo je bilo pravo vreme da uspostavi odnos sa bratom, a navodno su i njihove supruge "zakopale ratne sekire".

- Mislim da je sa obe strane nastupilo olakšanje kad je ta drama prestala. Hari i Megan su nastavili svojim životom, dok Vilijamu i Kejt jako nedostaje da Hari bude u njihovoj blizini - kaže ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.