POMEŠALI TEST ZA TRUDNOĆU sa TESTOM NA KOVID: Kako to mislite devet meseci izolacije?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 20:08

POMEŠALI TEST ZA TRUDNOĆU sa TESTOM NA KOVID: "Kako to mislite devet meseci izolacije?!"

Urnebesno

Video TikTok influenserke, Hane Aleksis Grejs, postao je viralan kada je podelila urnebesan trenutak u kojem je njen dečko, Čarli, pogrešno protumačio da je pozitivan test na trudnoću, zapravo dokaz da ima Kovid.

“Evo kako sam prošla kad sam obelodanila dečku da sam trudna”, napisala je Hana uz video koji ima skoro 25 miliona pregleda. Video pokazuje snimak ekrana njenog mobilnog telefona na kojem se vidi njihovo dopisivanje koje počinje fotografijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozitivnog testa uz poruku: “Sad znam zašto se osećam bolesno”, prenosi “Njujork Post”.

“Šališ se? – Ne, ne šalim se. Bukvalno se tresem”, počelo je dopisivanje, usledilo nekoliko psovki sa Čarlijeve strane, posle čega je upitao da li je ikome rekla, na šta je odgovorila da za situaciju znaju njene dve drugarice.

Buduća majka najpre je bila zbunjena reakcijom, međutim, Čarli je smirivao i ubeđivao da “ne treba da paniči” i rekao da će oboje morati da se izoluju na deset dana, misleći da je pozitivna na korona virus.

Kada je shvatila o kakvom nesporazumu se radi i uspela da ga razjasni, Čarli je samo prokomentarisao: “O moj bože”, a njihova komična prepiska nasmejala je milione ljudi.

“Onesvestio se nakon poslednje poruke”, “Deset dana izolacije? Šta kažete na 18 godina?”, zabavljali su se korisnici, dok se nekolicina njih pitala zbog čega je dečku ovako važne vesti saopštila putem poruke.

Na njihove nedoumice Grejs je brzo odgovorila rekavši da je sama odlučila kako da mu kaže, budući da su okolnosti bile takve, a vesti stigle iznenada.

“Ja ću ovu bebu nositi devet meseci, pa ću sama i da odlučim kako ću to da kažem partneru”, zaključila je devojka, a uskoro je podelila i video snimak na kojem se vidi ultrazvuk bebe i slavlje srećnog para.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.