POKVARILI JOJ NAJLEPŠI TRENUTAK: Juče se porodila ali je Ana provela DAN U SUZAMA zbog uvreda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKVARILI JOJ NAJLEPŠI TRENUTAK: Juče se porodila ali je Ana provela DAN U SUZAMA zbog uvreda!

Napušta Srbiju?!

Ana Nikolić bi najradije pobegla iz Srbije zbog skandaloznih komentara Rastinih fanova na Instagramu, koji su uspeli da joj pokvare najradosniji trenutak u životu.

NIKO NIJE KAO ONA: Pogledajte NA KOJI NAČIN je Severina čestitala rođenje ćerke Ani i Rasti!

Nakon što je njen suprug Stefan Đurić Rasta objavio njihovu zajedničku fotografiju iz bolnice samo malo posle Aninog porođaja, reperovi pratioci bukvalno su je razapeli nižući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvrede na račun njenog izgleda. Kada je novopečena mama videla da među čestitkama povodom rođenja male Tare većina fanova njenog supruga u prvi plan ističe njen višak kilograma i nedostatak šminke na licu, ona je briznula u plač usred porodilišta.

Porodilja koja je bila PORED Ane otkrila HIT priču o plaču njene BEBE - DUGO će se pričati!

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on May 25, 2017 at 2:15pm PDT

- Ovo se nikada nikome nije desilo! Dođe mi da se odselim zauvek iz Srbije zbog loših ljudi - jadala se pevačica bolničkom osoblju koje je pokušavalo da je uteši rečima da izgleda kao i svaka žena koja se tek porodila i da ne treba da se obazire na zlurade komentare.

OTAC ZA PRIMER! Rasta je OVO učinio za svoju ĆERKICU Taru - Nećete moći da zaustavite SUZE! (FOTO)

S druge strane, Rasta ne pridaje nikakvog značaja uvredljivim komentarima i ne dozvoljava da mu bilo šta pokvari sreću zbog toga što je prvi put postao otac.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 3, 2017 at 1:24am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.