POGREŠNO PRIPREMAŠ GRAŠAK! Ovaj SASTOJAK je potreban za NAJUKUSNIJU varijantu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 19:39

POGREŠNO PRIPREMAŠ GRAŠAK! Ovaj SASTOJAK je potreban za NAJUKUSNIJU varijantu!

Ukućani će se oduševiti!

Ako želite da zadivite ukućane standardnim ručkom na kašiku-graškom-onda obavezno dodajte tajni sastojak koji ovom jelu daje poseban šmek, a to je supa pripremljena sa mirođijom.

A post shared by Nataša Denić (@pecatzivota) on Dec 7, 2019 at 4:48am PST

Sastojci:

Priprema:

Propržite iseckan crni luk i praziluk (posolite). Dodajte meso iseckano na kockice. Začinite sa suvim biljnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << začinom, biberom i slatkom mlevenom paprikom. Ako želite možete da dodate i tucanu ljutu papriku i vlašac. Kada se meso malo upržilo, dodajte sitno seckan krompir, šargarepu i beli luk. Promešajte, pa dodajte grašak i opet promešajte. Dodajte malo mirođije, malo kečapa i nalijte sa vodom. Poklopite i kuvajte na tihoj vatri. Napravite supu sa toplom vodom i dodajte malo mirođije, pa i nju nalijte u grašak. Kuvajte nekih 30-45 minuta (procenite sami).

A post shared by Divna Simic (@receptimalebabe) on Jun 19, 2020 at 4:16am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.