POGLEDAJTE ŠTA JE OBUKLA! Trudna Luna Đogani došla na sestrin rođendan u ovoj haljini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 21:03

POGLEDAJTE ŠTA JE OBUKLA! Trudna Luna Đogani došla na sestrin rođendan u ovoj haljini (FOTO)

Neobičan kroj, dezen i materijal!

Porodica Đogani večeras slavi osamnaesti rođendan Nine Đogani. Na slavlju prisustvuju svi članovi porodice uključujući i Lunu Đogani koja je došla u pratnji muža Marka Miljkovića.

Luna je ovom prilikom govorila o trudnoći i kako je vest saopštila suprugu.

Đoganijeva je za ovu priliku odabrala toaletu ne toliko svojstvenu za trudnice. Reč je o neon plavoj haljini od neobičnog materijala koji se presijava. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jedna ruka i rame su potpuno goli, haljina se proteže do članaka otkrivajući levu nogu. Preko stomaka se protežu dva srebrna lanca. Uz ovu haljinu iskombinovala je salonke u boji kože.

Ono što se takođe primeti je i da Luna ne nosi brushalter ispod ove haljine, ali i to da izlegeda veoma dobro i da joj trudnoća prija.

Majka slavljenice, Anabela Atijas izabrala je dugu haljinu bordo boje koja u potpunosti prati liniju tela, ali otkriva ramena i celu bistu. Uz ovo je izabrala jednostavne sandale sa visokom potpeticom u boji kože. Sve je upotpunila jednostavnom šminkom i frizurom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.