PODSTIČE METABOLIZAM I VARENJE: Potreban vam je samo jedan sastojak, a organizam će prštati od ZDRAVLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 14:27

PODSTIČE METABOLIZAM I VARENJE: Potreban vam je samo jedan sastojak, a organizam će prštati od ZDRAVLJA

Napitak koji se godinama koristi za prevenciju mnogobrojnih bolesti, ali i održavanje tela vitkim i zdravim
Sok od celera - napitak koji se dobija iz ceđenja soka od povrća, poslednjih godina je veoma popularan. Zagovornici se hvale da svetlo zeleno piće pruža širok spektar zdravstvstvenih prednosti.
Kao i kod svakog zdravstvenog trenda, važno je proveriti činjenice pre kupovine. Evo šta su istraživanja i stručnjaci rekli o tome da li je sok od celera zaista toliko dobar za zdravlje ili je u pitanju još jedan marketinški trik.
Jedna šolja soka od celera sadrži otprilike 33 kalorije, prema Ministarstvu poljoprivrede SAD-a, a ima mnogobrojne benefiti za ljudski organizam.  Dok se sok od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.