PODMLAĐUJU LI SE DEDICE ULOGOM OČEVA?: Popularna komičarka surovo ismejala Al Paćina i Roberta De Nira, prozvala još dvojicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 09:21

"PODMLAĐUJU LI SE DEDICE ULOGOM OČEVA?": Popularna komičarka surovo ismejala Al Paćina i Roberta De Nira, prozvala još dvojicu

Čelsa Hedler se sarkastično našalila da je nova epidemija zahvatila svet.

Vesti da Robert De Niro i Al Paćino postaju očevi iznenadile su javnost koja je prilično podeljena po ovom pitanju. Drštvene mreže su se usijale od rasprava, a sve je posebno začinila objava komičarke Čelsi Hendler.

Podsetimo, holivudska ikona, 79-ogodišnji Robert De Niro i njegova trideset i četiri godine mlađa partnerka Tifani Čen dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su svoje prvo zajedničko dete prošlog meseca, dok su u četvrtak objavljene vesti da je i njegov kolega i prijatelj Al Paćino postao otac po četvrti put i to u 83. godini. Njegova 29-ogodišnja izabranica Nur Alfala donela je na svet dečaka.

PR koji sarađuje s Paćinom i Nur potvrdio je da je beba došla na svet, kog je pola i koje su ime srećni roditelji odabrali.

- Mogu da potvrdim da su Al Paćino i Nur Alfalah dobili sina, kom su dali ime Roman Paćino, istakao je PR glumca.

Međutim, nisu svi bili tako oduševljeni ovim vestim. Komičarka Čelsi Hendler nije štedila dve glumačke gromade verujući da su u dobu kada treba da se igraju sa unucima (možda i praunucima), a ne sa svojom decom.

- Kuda ide ovaj svet u kojem se napaljeni starci ne prestaju razmnožavati i zašto, do vraga, ne koriste kondom, brutalno se zapitala američka komičarka i televizijska voditeljica u sarkastičnom videu na Instagramu.

Deleći slike dvojice glumaca, ali i Aleka Boldvina i Elona Maska, 48-godišnja komičarka je bila jako surova i nije štedila nikoga:

- Nova epidemija je zahvatila zemlju, i ne, to nije još jedan virus. Još je gore - napaljeni starci ne prestaju širiti svoje seme. Nemojte ni da počnem pričati o ovoj četvorici koja se nikada nisu srela s "probušenim kondomom", a da im se nije svideo. Ne mogu da prestanu da se razmnožavaju. Samo njih četvorica imaju 32 dece!

A post shared by Chelsea Handler (@chelseahandler)

U humorističnom videu o tome pomlađuju li se "dedice" u ulozi očeva beba ili time postaju meta ismejavanja na društvenim mrežama, rekla je i to da njen "miljenik", Al Paćino, već ima troje dece iz prethodnih veza. Iz veze s učiteljicom glume Džen Tarent, dobio je danas 33-godišnju filmsku producenticu, Džuli Tarent, četiri godine stariju od njegove devojke, Nut Alfalah. Iz veze s američkom glumicom Beverli D'Anđelo ima 22-godišnje blizance, Oliviju i Antona.

Razmišljanje o muškarcima koji su dobili malu decu u jako zrelim godinama, komičarka je završila ptajući se:

- Pa kako da zaštitimo žene sveta od napaljenih staraca? Ne brinite se. Imam plan kako da zaustavim ovo ludilo, izjavila je dodajući da bi starci koji pred kraj života očajnički žele da još koji put postati očevi, trebali da sami sebe stave na aukciju, jer su antikviteti. Pa ko pobedi, neka ima odnose bez kontracepcije.

Naravno, britka komičarka samo se našalila. Priču o napaljenim starcima završila je mišlju da takvi nikad nisu vredni novca koji zauzvrat nude. Barem ne njoj, koliko god prednosti imao takav "aranžman".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Komičarka ismejala Al Paćina i De Nira: "Podmlađuju li se dedice ulogom očeva?" VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2023

Vesti da Robert De Niro i Al Paćino postaju očevi iznenadile su javnost koja je prilično podeljena po ovom pitanju. Drštvene mreže su se usijale od rasprava, a sve je posebno začinila objava komičarke Čelsi Hendler...Podsetimo, holivudska ikona, 79-ogodišnji Robert De Niro i njegova trideset...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.