POČNI JOŠ DANAS! Ovaj NAPITAK je sve što ti je POTREBNO za SAGOREVANJE MASTI sa butina i zadnjice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 15:04

POČNI JOŠ DANAS! Ovaj NAPITAK je sve što ti je POTREBNO za SAGOREVANJE MASTI sa butina i zadnjice!

Pripremi se za plažu.

Ovaj čaj je veoma zdrav, odlično sagoreva masne naslage sa stomaka, butina i zadnjice i ubrzava metabolizam. Zahvaljujući sastojcima – zelenom čaju, lvorovom listu i cimetu, ovaj čaj je veoma delotvoran.

Zeleni čaj se u Kini već vekovima koristi u lečenju različitih zdravstvenih problema. Razlog zašto je zeleni čaj dobar kod gubljenja viška kilograma je zato što je bogat katehinima za koje se smatra da su zaslužni za sagorevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << masnih naslaga. Takođe, on ima veliku količinu materije koja se zove EGCG (epigalokatehin galat), koja ubrzava metabolizam i posebno daje rezultate onda kada vežbate.

Sa druge strane, cimet takođe pomaže u sagorevanju masnih naslaga I veoma je zdrav. Cimet pretvara glukozu u energiju, a ne u masnoću. Uz to, spušta nivo šećera u krvi I utiče pozitivno na rad našeg metabolizma. lovorov list takođe ubrzava metabolizam, dobar je za probavu, smanjuje stres I anksioznost koji utiču na pojavu viška kilograma.

Kombinacija ova 3 sastojka je dobitna za brzo mršavljenje, ali se podrazumeva da pored čaja vaša ishrana treba da bude izbalansirana I da budete vizički aktivni.

Da bi napravili čaj, potrebno vam je:

Priprema I konzumiranje:

Prokuvajte vodu I sklonite sa šporeta. Dodajte cimet, lovorov list I zeleni čaj. Ostavite da odstoji 15 minuta, a zatim procedite.

Potrebno je konzumirati 3 šolje čaja dnevno. Rano ujutru, čim ustanete, na prazan stomak popijte prvu šolju. Drugu šolju popijte odmah posle doručka, a treću, uveče neposredno pre spavanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.