PLAĆAJ POLA, ŠALJEM RAČUN! Zbog grozne odluke mladoženjinog kuma MLADENCI NAPUSTILI SOPSTVENO VENČANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 19:12

"PLAĆAJ POLA, ŠALJEM RAČUN!" Zbog grozne odluke mladoženjinog kuma MLADENCI NAPUSTILI SOPSTVENO VENČANJE!

Neviđeni skandal!

Mladoženja je objasnio da je kum to namerno uradio i da se nakon toga sva pažnja gostiju prebacila na novopečene verenike. Zbog toga je prekinuo svoju svadbu, a na Reditu je korisnike pitao da li je pogrešio.

- Imali smo dobro venčanje dok nisu počele zdravice - objasnio je, dodavši da je tokom svoje zdravice njegov kum odlučio da zaprosi svoju devojku.

- Rekla je 'da' i nastao je pakao - objasnio je mladoženja. Od tog trenutka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi, više niko nije obraćao pažnju na mladence i zdravice njima u čast su prekinute, a kum je još od DJ-a tražio da njemu i njegovoj devojci pusti njihovu pesmu, što je i druge parove podstaklo da učine isto.

Tri sata kasnije, objašnjava, svi parovi su trčali do DJ-a da im pusti njihovu pesmu i harali su plesnim podijumom.

- Kad smo supruga i ja napokon dobili priliku da otplešemo svoj prvi ples, svi su već bili iscrpljeni i nisu uopšte obraćali pažnju na nas, već su otišli da jedu - rekao je on.

Onda je objasnio da su nekoliko sati kasnije oboje zaključili da im je dosta, pozdravili se samo sa roditeljima i otišli.

- Mislim da niko nije ni primetio - rekao je, dodavši da ga je tek tri dana kasnije neko od rodbine pitao gde su nestali i zašto se nisu ni pozdravili.

- Sada nas svi naši rođaci zovu i govore nam da smo nezreli i da trebamo da budemo srećni jer je naše venčanje ljude podstaklo da budu romantični -  napisao je on.

Ova situacija iznervirala je mnoge, koji su odmah stali na stranu mladoženje.

"Mislim da je red da plati pola svadbe, pošaljite mu račun", "Ja bih bila besna da me dečko zaprosi na tuđem venčanju. To je neoriginalno, nema nikakvo posebno značenje za našu vezu i osećala bih da sam pod pritiskom da pristanem. Osim toga, ružno je prema novopečenim mladencima", "Kakav sebičan kum", Definitivno trebaš da nađeš bolje prijatelje", pisali su neki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.