PITA po bakinom receptu -  Tražiće se uvek PARČE više,  odličan izbor za svaki obrok, sa njom nema GREŠKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 09:28

PITA po bakinom receptu - Tražiće se uvek PARČE više, odličan izbor za svaki obrok, sa njom nema GREŠKE

Ovo jelo je hranljivo i zasitno. Postaće vam jedan od omiljenih recepata, a sami birate za koji obrok će biti namenjena.

Fenomenalnog ukusa, ova pita će osvojiti sva čula onih koji je budu probali.

Potrebno je:

Priprema:

Izrendati krompir, pa ga staviti u hladnu vodu. Umutiti jaja, dodati griz sa praškom za pecivo, dodati jogurt i ulje. Ocediti i isprati još jednom krompir, dodati so, mleveni biber, iseckan beli luk i po želji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo sira. Sipati jaja u krompir, pa izmešati. Pleh obložiti pek papirom, pa ga premazati uljem. Sipati u pleh pola krompira i rasporediti rendani kačkavalj izravnati i dodati drugi deo krompira. Posuti obilno susamom. Peći na 200 stepeni C, oko 45-50 minuta, da dobro porumeni. Servirati toplo. Uživajte!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.