PIJEM TEKILU I CRNO VINO — TIME POSTIŽEM RAVNOTEŽU: Viktorija Bekam otkila svoju bjuti ritinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJEM TEKILU I CRNO VINO — TIME POSTIŽEM RAVNOTEŽU: Viktorija Bekam otkila svoju ''bjuti'' ritinu

Iznenadićete se!

Viktorija je po prvi put otkrila sve tajne svoje rutine.

Slavna Viktorija Bekam odlučila je da sa svim damama sveta podeli svoju rutinu za negu kože i prirodan izgled. Ipak, tajna njene nege prilično je šokantna i potpuno se kosi sa onim što obično propagiraju poznate dame!

Naime, Viktorija kaže da blistav ten održava tako što, između ostalog, pije i alkohol!

- Trudim se da budem zdrava i očekujem mnogo od same sebe i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog tela. Imam četvoro dece i puno radim, zato se trudim da živim zdravo, jedem svežu ribu, povrće i pijem puno vode. Ne kažem da se pritom ne zabavljam, pijem tekilu i crno vino, time postižem ravnotežu. Uz to je važno i vežbanje, ali zabavljati se uz to – jako je važno - otkrila je Viktorija.

- Šminku skidam svake večeri pre spavanja i koristim dobru hidrataciju. Nisam uvek imala dobru kožu, zato joj posvećujem puno pažnje. Ne samo koži već i prehrani, te neke osnovne stvari čine razliku. Osećam se dobro kako starim, ne trudim se da izgledam mlađe, želim da izgledam u skladu sa svojim godinama. Želim da budem najbolja verzija same sebe i paziti to što imam. Ne želim ništa da menjam na sebi - dodala je Bekamova supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.