PIJEM NEŠTO DA IZBACUJEM VODU Dušica otkrila LAK NAČIN kako TOPI KILOGRAME i održava savršenu liniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 21:53

"PIJEM NEŠTO DA IZBACUJEM VODU" Dušica otkrila LAK NAČIN kako TOPI KILOGRAME i održava savršenu liniju

Blista gde god da se pojavi!

Dušica Jakovljević trenutno je jejdna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji. Njena harizma i stav ističu je i kao omiljenu, kako među učesnicima zadruge tak oi među milionskim auditorijumom.

Ono što Dušicu još izdvaja jeste idealna linija koja muškarce ne ostavlja ravnodušnim, ali ni žene. Ona je svoj fizički iizgled dovela do savršenstva, a svojim pratiocima na Instagramu je otkrila kako održava svoju liniju.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje pratilaca koristi li nešto za mršavljenje, Dušica je dala jednostavan odgovor.

- Trudim se da povedem računa o ishrani, povremeno pijem nešto za izbacivanje viška vode, a kad baš zaglibim sledi strog režim - odgovorila je Dušica na svom storiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.