PEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST Volim da masturbiram... Umesto novih pesama, izdala kolekciju IGRAČAKA ZA S*KS

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 11:59

PEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST "Volim da masturbiram..." Umesto novih pesama, izdala kolekciju IGRAČAKA ZA S*KS

Odlučna da stane na put tabu tebi, i progovori.

Britanska pevačica (35) je šokirala javst kada je objavila da umesto novih pesama izdaje kolekciju igračaka za s*ks.

Naime, Lili je iskreno govorila o umetnosti samozadovoljavanja nakon što se udružila sa prodavnicom igračaka za s*ks pod nazivom "Womanizer" kako bi objavila sopstvenu kolekciju igračaka za s*ks u džepnoj veličini.

- Zdravo ovde Lili, pa imam malu tajnu da vam otkrijem... Ja masturbiram, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali zašto je to čudno ako kažem naglas? - upitala je pevačica.

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen) on Feb 1, 2020 at 4:10pm PST

- Voleti sebe trebalo bi da bude najnormalnija stvar na svetu. Svi zaslužujemo neverovatne orgazme, zar ne? - dodala je ona.

- Dakle, budimo otvoreni za to. Oslobodi se. Oseti se. Voli sebe. Masturbiram, a ti? - zaključila je Lili.

Proizvoid će se prodavati po ceni od 89 funti, a Lili obećava da će njena igračka "Liberty" promeniti život korisnika kada je u pitanju umetnost samozadovoljavanja.

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen) on Oct 16, 2020 at 5:56am PDT

- S*ks igračke se i dalje tretiraju kao tabu tema, jer su povezane sa masturbacijom i ženskim zadovoljstvom. Žensko zadovoljstvo samo po sebi je tabu tema. Jedini način da tabu teme više ne budu tabu je da o njima govorimo otvoreno, često i bez srama ili krivice. Zaista sam uzbuđena što ću otkriti nešto na čemu sam radila sa jednim od svojih omiljenih brendova... Moja sopstvena igračka za s*ks! "Liberty" je sada dostupna svuda - napisala je Lili na svojoj objavi na Instagramu.

- "Womanizer" mi je promenio život i želela sam sa vama da podelim svoje iskustvo. Žene se ne bi trebalo da se stide svoje seksualnosti, a mi svi zaslužujemo da posedujemo svoje zadovoljstvo. Nadamo se da će vam ova mala igračka pomoći u tome! - napisala je ona uz hešteg #IMasturbate.

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen) on Oct 22, 2020 at 1:00am PDT

Lili je već dugo otvorena o svojim s*ksualnim ludorijama.

- Orgazmi su dobri - zaključila je Lili koja se ove godine drugi put udala za američkog glumca Dejvida Harbora (45) u Las Vegasu.

A OD ĐANIJA... Pevačeva snajka pokazala skupoceni poklon koji je dobila za venčanje, a evo šta misli o svekru i svekrvi! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.