PET TRIKOVA ZA LEPOTU KOJE SIGURNO NISI ZNALA: Sve sastojke IMAŠ u kući, a čine ČUDA za LEPOTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET TRIKOVA ZA LEPOTU KOJE SIGURNO NISI ZNALA: Sve sastojke IMAŠ u kući, a čine ČUDA za LEPOTU

Svaka žena sanja da bude lepa i negovana.

Vrlo često se dešava da nam je ono najpotrebnije tu, pod rukom.

1. Da brzo skinete otok sa lica i licu date svež izgled pomoći će vam slani rastvor

Rastvorite so u vodi (rastvor mora da bude veoma jak), pokvasite njime peškir i stavite ga na lice na 10 minuta.

2. Da usne učinite punijim i privlačnijim pomoći će vam kokosovo ulje i četkica za zube

Pred izlazak nanesite na usne kokosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulje i nežno ih masirajte četkicom tokom jednog minuta.

3. Maslinovo ulje će vam pomoći da očistite kožu, učinite je mekom, nežnom i date joj mat izgled. Potrebno je da dobro naparite lice, a potom 7 minuta utrljavajte ulje u kožu. Da biste postigli odlične rezultate, proceduru treba ponavljati na svakih 4-5 dana.

4. Kako biste se rešili bubuljice pred važan sastanak, nanesite na nju malu količinu meda i ostavite da deluje 15 minuta. Potom isperite vodom. Upaljeno mesto će se umiriti, crvenilo će se smanjiti, pa ćete lakše moći da ga zamaskirate kozmetikom.

5. Još jedan način da se rešite neprijatnih bubuljica: pokvasite blaznicu (tufer) kapima protiv crvenila oka i stavite je u frižider na 3-5 min. Potom stavite blaznicu na upaljeno mesto i bubuljica će biti skoro neprimetna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.