PET BURNIH VEZA LUNE ĐOGANI Veljko Ražnatović bio je njena prva ljubav, a za NJEGA je htela da se UDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 19:10

PET BURNIH VEZA LUNE ĐOGANI Veljko Ražnatović bio je njena prva ljubav, a za NJEGA je htela da se UDA!

Burna prošlost je iza nje.

Đoganijeva je konačno pronašla sreću i mir pored Miljkovića, ali njena prošlost, bar kada je u pitanju ljubavni život, bila je veoma turbulentna. Bilo je pet burnih veza Lune Đogani koje su privukle pažnju medija.

Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Ražnatović, bio je prvi dečko Lune Đogani. Luna je nakon veze sa Veljkom uvek o njemu govorila sve najbolje. Kasnije je Luna otkrila da je njihova ljubav više bila platonska, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečija i da to nije bila veza u pravom smislu reči.

Maneken Srđan Sarić bio je drugi Lunin momak, a navodno je Đoganijeva bila toliko zaljubljena u njega da je bila spremna i da se uda. Ova veza se završila pre Luninog ulaska u prvu sezonu "Zadruge", a tamo ga je nekoliko puta spominjala kako bi Slobu Radanovića, sa kojim je bila u vezi u ovom rijalitiju, napravila ljubomornim.

Pre Radanovića bila je u kratkoj vezi sa pevačem Georgijem Kovačevićem, koju je Luna prekinula, a nakon svega pevač nije imao reči hvale za Đoganijevu.

Veza sa pevačem Slobom Radanovićem bila je najburnija od svih i to znaju oni koji su pratili ovaj rijaliti. U prvoj sezoni je počela veza, a tada je pevač svoju suprugu Kiju Kockar prevario javno sa Lunom Đogani, zbog čega se javnost podelila u najvećoj aferi koja je zabeležena u bilo kojem rijalitiju do sada.

Pevač je Luni rekao da je njegov brak stvar prošlosti, ali to nije mislila i njegova supruga Kija Kockar koja im se ubrzo pridružila u rijalitiju. Sve se završilo krahom veze Lune i Slobe i Radanovićevim razvodom od Kije. Luna je nakon ovoga ušla i u drugu sezonu rijalitija u kojem je prošla kroz tešku fazu, koju su obeležili brojni nervni slomovi i napadi besa u programu uživo, a sve upravo zbog toga što nije mogla da preboli kraj veze sa Radanovićem.

Nakon Radanovića, a pre veze sa Markom Miljkovićem, Luna je bila u kratkoj vezi sa pevačem i učesnikom rijalitija "Parovi", Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.