PERETE LI NOVU ODEĆU PRE NOŠENJA? Stručnjaci otkrili šta je najispravnije - OBRATITE PAŽNJU, posebno ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 13:10

PERETE LI NOVU ODEĆU PRE NOŠENJA? Stručnjaci otkrili šta je najispravnije - OBRATITE PAŽNJU, posebno ŽENE

Nećete više ponoviti ovu grešku.

Nemate običaj da perete odeću čim je kupite, a nažalost niste jedini. Vreme je da saznate da sa novim farmerkama, nosite ujedno i mnoštvo bakterija koje mogu zakomplikovati vaš život.

Poželećete da operete novu odeću najmanje dva pute pre nego što odlučite da je nosite.

- Zbog higijene, veoma je dobro to uraditi. Dermatolog sam, video sam mnogo čudnih primera, zato ja ne rizikujem. Operete tek kupljenju odeću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer sadrže vaši i zarazne bolesti kože koje možete dobiti– rekao je dr Belisto za Vol Strit Žurnal.

Sintetičke tkanine su uglavnom obojene pomoću azo-anilina i ureom formaldehidom. To uključuje i vaše farmerke. One mogu uglavnom uzrokovati iritaciju i alergiju.

Anderson Kuper je na CNN-u 2012. godine na vestima izjavio da on pere njegove farmerke na svakih 4 do 6 meseci. Konsultant mode, Stejsi London iznenadila je gosta na „Anderson uživo“ sa rezultatima koje je sprovela sa par farmerka.

Bićete šokirani kada budete saznali da su njegove farmerice bile neverovatnih 192 puta više zagađene, nego prosečna osoba. One su čak proglašene kao štetne po okolinu. Ono je ekvivaletno nuklearnom otpadu!

Mislimo da vam je jasno šta treba da radite ako ste upravo obukli nove farmerke, a prvo ih niste oprali. Pravac veš mašina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.