PAMELA SE TAJNO UDALA?! Posle vesti koja se pročula u javnosti, oglasila se i ona: Ovo je PRAVA ISTINA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 13:14

PAMELA SE TAJNO UDALA?! Posle vesti koja se pročula u javnosti, oglasila se i ona: Ovo je PRAVA ISTINA?!

Vreme će pokazati.

Britanski Dejli mejl pisao je kako se glumica Pamela Anderson (52) još u januar udala za kolegu Džona Pitersa (74), na tajnoj ceremoniji u Mlibuu, međutim ona se oglasila  te je sve razuverila i istakla da je reč o traču.

 - Nisam se udala, mislim da sam laka meta i podložan temelj za nagađanja i tračeve. Ljudi samo žive u strahu, ne znam o čemu se radi, ali strah je tu imao presudnu ulogu. Bio je to samo jedan mali slatki trenutak, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je došao i otišao, ali venčanje se nije dogodilo - objasnila je glumica.

They’ve been married four other times. Pamela Anderson and Jon Peters. Married January 20, 2020. Separated January 31, 2020. Peters alleges he paid off all her debts prior to marriage. Is this a divorce, or an annulment? What happens next? . . . . . . . . . . . . #megahedesq #mylegalwarrior #pamelaanderson #jonpeters #malibudivorce #celebrity #celebritydivorce #lajollafamilylawattorney #sandiegodivorcelawyer #divorceattorney #annulmentattorney #fifthmarriage

A post shared by M E G A H E D, E S Q. Inc. (@mylegalwarrior) on Mar 18, 2020 at 9:43am PDT

Da podsetimo, u januaru je informacija koja je u svetskim medijima odjeknula kao grom iz vedra neba, da se Pamela udala, i to peti put, za filmskog producenta Pitersa, kako su preneli strani mediji, ali posle nekoliko meseci, ona je sve demantovala.

Inače, Džon Piter producirao je film "Zvezda je rođena", i verziju iz sedamdsetih sa Barbrom Strejsend i Krisom Kristofersonom, kao i ovu moderniju, sa Lejdi Gagom i Bredlijem Kuperom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.