PA, ZAŠTO PIŠE NAOPAKO?! Usred tetoviranja shvatili grešku, influenserka NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE u uključenju na TikTok-u!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 07:05

PA, ZAŠTO PIŠE NAOPAKO?!" Usred tetoviranja shvatili grešku, influenserka NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE u uključenju na TikTok-u!

Jedna je infulenserka je nedavno na TikToku podelila svoje ogromno nezadovoljstvo zbog tetovaže koja je ispala - bukvalno naopako. 

Naime, Australijanka po imenu Tia, kako kroz suze u svom videu objašnjava, otputovala je na Bali samo da bi se tamo tetovirala, međutim zbog nepažnje tatu umetnika sve je pošlo po zlu.

- Dakle došla sam na Bali samo da bih tu napravila novu tetovažu, o čemu već duže vreme sanjam jer se tetovaža ipak ne stavlja svaki dan... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - jecajući priča infulenserka koja na sebi ima još barem desetak tetovaža.

Htela je, kako kaže, da joj se na ruci tetovira izraz Angel Energy koji označava da ona ima anđeosku energiju koju može preneti drugima, no tatu umetnik je pobrkao redosled reči i infulenserka je dobila tetovažu Energy Angel.

- Ištampali su šablon, stavili su ga na moju ruku ali budući da su mi ruke male, morali su da naprave malo manji šablon - ispričala je ona.

Tokom rada, nije obraćala pažnju na rad samog tatu majstora, pa je verujući da zna šta radi pretpostavila da će i rezultat biti dobar. Međutim kada je tetovaža bila gotova nastali su problemi.

- Odjednom čujem svog dečka kako govori 'Pa, zašto piše naopako...?', a kad sam videla, počela sam histerično da plačem. Pitala sam tada tatu majstora kako misli da popravi svoju grešku, na šta me je on uveravao da tetovaža izgleda potpuno dobro, čak mi je ponudio i da crtež malo ulepša sa oreolom, što mi je bilo pretužno i presmešno u istom trenutku, plakalo mi se - ispričala je ona u svom TikTok videu.

Sa ovim videom infulenserka je brzo prikupila više od 2,2 miliona pregleda.

- Dušo, i ja bih plakala da mi se to dogodi - napisala je njena pratiteljica.

Ipak nisu svi bili tako fini sa komentarima.

"Energy Angel zvuči kao neko energetsko piće", "Da, ko proverava šablon pre nego što krene tetoviranje", "Koliko para, toliko muzike!" bili su neki od najčešćih komentara TikTokera na video uplakane Australijanke.

"To je tako kad u tetovažu iz snova uložiš 'celih' 20 dolara...", dodao je jedan korisnik TikToka, komentarišući kako Bali nije baš destinacija poznata po tatu turizmu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.