PA OVO JE HIT! Majka smislila genijalan trik kako da uspava decu! ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA OVO JE HIT! Majka smislila genijalan trik kako da uspava decu! ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

Kako se toga niko nije setio!

Amerikanka Džesika Detremont (33) došla je do genijalnog rešenja koje bi moglo pomoći milionima majki širom sveta. Barem na kratko.

Pidžame koje svetle u mraku

U čemu je njena genijalnost? Uspela je jednim briljantnim trikom da sasvim primiri svoje dve ćerke. One su, poslušno kao da su u vojsci, pre spavanja bile mirne punih sat vremena.

Dakle, Džesika je kupila dve identične pidžame i uverila svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerke – starija ima četiri, mlađoj su tri godine - da su ove posebne pidžame koje imaju čarobne moći. Čarolija je u tome da svetle u mraku, ali da bi zasvetlile moraju se napuniti.

Tajna punjenja

Tajna je upravo je u načinu punjenja: da bi pidžama zasvetlila u mraku treba sat vremena provesti u "stavu mirno". Naravno, devojčicama nije bio nikakav problem da to i odrade.

Pidžame su, naravno, bile fluorescentne i svetlile bi ionako. Džesika se svojim uspehom pohvalila na društvenim mrežama, a objava je ubrzo postala viralna. U ekspresnom roku palo je nešto manje od 200.000 lajkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.