Oženio se Jusuf Nurkić u Dubrovniku: Ceo region priča o njegovoj izabranici VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 15:17

Oženio se Jusuf Nurkić u Dubrovniku: Ceo region priča o njegovoj izabranici VIDEO

Jusuf Nurkić, bosnasko-hercegovački košarkaš koji trenutno igra za "Portland Trail Blazers", i njegova izabranica Emina Durić venčali su se u Dubrovniku.

Novopečeni mladenci su u razgovoru za "DubrovnikTV.net" otkrili zašto su odlučili da ceremonija venčanja bude održana u Dubrovniku.

"Žene kod nas u BiH sve odlučuju - tako da smo se potrudili da njenu želju maksimalno ispunimo i da bude lepše. Mislim da je ambijent u Dubrovniku, i sve što je ovde, stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fenomenalno", rekao je Nurkić, te dodao:

"Radujem se porodičnom životu i sledećoj fazi života. Nas dvoje smo iz Tuzle, tako da je lepo kad sretnete nekoga ko vas razume. Tu je neko međusobno poštovanje, jedna lepa priča koja se nastavlja, nadam se, za celi život".

Upoznali su se u Tuzli - dok je Emina bila studentkinja, a Jusuf sa reprezentacijom BiH boravio u tom gradu.

"Iste noći kada smo se upoznali. Bila je to ljubav na prvi pogled", istakao je košarkaš, a onda je i Emina prokomentarisala svoje gledište ove ljubavne priče: "Čim sam upoznala njegovo srce i dobrotu, ja sam znala da je on onaj pravi. Zadivila me njegova empatija i želja da pomaže ljudima, što se i vidi kroz rad 'Jusuf Nurkić' fondacije."

Emina trnutno radi kao farmaceutkinja u Američkom zdravstvenom osiguranju u sklopu Odeljenja kliničke farmacije.

"Uvek sam se videla u zdravstvu, možda zato što sam odrasla u kući zdravstvenih radnika. Odlučila sam da idem majčinim stopama i završim farmaceutski fakultet", rekla je ona jednom prilikom za magazin "Azra".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.