Ovu NOĆ ćete želeti da ZABORAVITE - a neće ni TRJATI DUGO! Tri znaka u Zodijaku su potpuni ANTITALENTI u SPAVAĆOJ SOBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 16:28

Ovu NOĆ ćete želeti da ZABORAVITE - a neće ni TRJATI DUGO! Tri znaka u Zodijaku su potpuni ANTITALENTI u SPAVAĆOJ SOBI

Iako mogu biti fatalni zavodnici, u krevetu su razočarenje

U svetu astrologije, svaki horoskopski znak dolazi sa sopstvenim skupom karakteristika koje ga čine jedinstvenim, uključujući njihov stil u spavaćoj sobi.

Dok neki horoskopski znaci prirodno zrače senzualnošću i strašću, drugi možda nisu toliko vešti u umetnosti ljubavi.

Devica

Device su poznate po svom perfekcionizmu i analitičkom umu, koji ih može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sprečiti da se potpuno opuste i uživaju u trenutku. Njihova sklonost analiziranju i fokusiranju na detalje može ometati spontanost i strast, koje su neophodne za istinski zadovoljavajuće iskustvo. Device previše brinu o tome da sve bude savršeno, što može umanjiti njihovu sposobnost da se oslobode čari trenutka.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i ponekad emocionalnoj odvojenosti. Iako su intelektualno stimulativni, nedostaje im strast i emocionalna dubina koja se*sualno iskustvo čini istinski intimnim. Njihova sklonost emocionalnom udaljavanju stvara osećaj odvojenosti u spavaćoj sobi, što ometa stvaranje duboke i senzualne veze sa partnerom.

Jarac

Jarčevi su praktični i ozbiljni, što može dovesti do nedostatka spontanosti i razigranosti u spavaćoj sobi. Njihov realističan pristup sprečava ih da se potpuno prepuste trenutku strasti i zadovoljstva. Jarčevi su previše fokusirani na performanse i efikasnost umesto na opuštanje i istraživanje kreativnih i nekonvencionalnih načina izražavanja svoje erotičnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.