Ovoga se STROGO PRIDRŽAVALA: Biljana Tipsarević zaboravila je na JEDNU NAMIRNICU i skinula SAV VIŠAK posle dva porođaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 10:49

Ovoga se STROGO PRIDRŽAVALA: Biljana Tipsarević zaboravila je na JEDNU NAMIRNICU i skinula SAV VIŠAK posle dva porođaja

Za tri godine, smršala je više od 30 kg.

Poznati teniser Janko Tipsarević sa modnom kreatorkom Biljanom Tipsarević ima ćerku Emili, a 2020. godine su dobili i sina Nou.

Tokom poslednje trudnoće Biljana se jako ugojila, ali je maestralno postigla da svoju dijetu vrati na prethodno. Sada izgleda kao da ni nije bila trudna, a posvetila je svu pažnju izbegavanju samo jednog sastojka.

Nakon porođaja, Biljana je potražila pomoć nutricioniste, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od koga je dobila plan ishrane koji joj je pomogao da postigne željeni cilj. Jednom prilikom je otkrila kako je uspela da dođe sada do savršene linije i da u 41. godini izgleda duplo mlađe.

- Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari - pričala je Biljana.

- Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim - ispričala je tada za magazin Story.

Dijeta Biljane Tipsarević dala je ozbiljne rezultate, a modna dizajnerka ističe da iako joj je na početku bilo teško sada se već navikla na zdrav način života.

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic)

- Svašta nešto se nalazi na mojoj trpezi. Bitno je da je sve bez šećera. Moj metabolizam je navikao na to i trudim se da ispoštujem sva pravila koja su mi bitna. Na početku je bilo teško, ali kada se naviknete na taj režim ishrane, nemate tu potrebu za bilo kojim vidom šećera, što ne znači da se ponekad neću opustiti za dušu. Možda pojedem i neki slatki kolač, ali neću preterivati - zaključila je supruga Janka Tipsarevića.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.