Ovo ulje je eliksir mladosti: Rezultate daje posle samo 20 minuta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2018, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo ulje je eliksir mladosti: Rezultate daje posle samo 20 minuta!

Koža sasvim glatka!

Ulje ruže se od davnina koristi u službi lepote jer deluje protivupalno, usporava starenje, ali i otklanja napetost i depresiju. A samo nakon 20 minuta opuštajuće kupke sa ružinim laticama koža će vam biti sasvim glatka.

Ulje divlje ruže čuva kožu mladom zahvaljujući njegovom posebnom uticaju na gornje slojeve epiderma. Zato je čest gost u kremama za negu lica i područja oko očiju. Ovo ulje sužava pore, te smanjuje stvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mitesera i lučenje sebuma, koji uzrokuje nastanak akni i masni odsjaj na koži. Zbog svog antibakterijskog delovanja sprečava upalne procese na koži, što dodatno pomaže u borbi protiv akni.

UZ OVU AKTIVNOST OBLIKOVAĆETE CELO TELO! ZATEGNITE svoje MIŠIĆE za samo pola sata!(FOTO)

Ružino ulje je toliko dobro da obnavlja oštećenu kožu, pa je delotvorno i kod otvorenih rana ili ekcema, jer sadrži lipide i esencijalna ulja. Bogato je i kolagenom, te zateže kožu, sužava pore i usporava starenje. Poznato je i da ulje ruže smiruje nerve i otklanja uznemirenost, a opojnim mirisom povoljno utiče na depresiju.

Devet koraka koje morate da ispoštujete kada je nega lica u pitanju!

Dovoljno je dodati samo nekoliko kapi ulja divlje ruže u masku za lice kako biste iskusili sve njegove dobrobiti. Možete da ubacite i kašičicu ovog ulja u kremu za lice koju inače koristite, pa dobro izmešajte.

APSOLUTNO SAVRŠENI ZAJEDNO: Kada su ova DVA znaka u KOMBINACIJI dešava se MAGIJA!(FOTO)

Da smućkate osvežavajući tonik za čišćenje lica, u 200 ml hladne vode sipajte desetak kapi ulja divlje ruže. Pre upotrebe dobro promešajte i time očistite lice.

Za serum protiv starenja desetak kapi ulja divlje ruže i 50 ml bademovog ulja sipajte u teglicu i dobro promućkajte. Jednom dnevno nanosite na kožu lica i vrata, najbolje pipetom.

SPREMNA za radne POBEDE! Evo šta sve žena treba da ima u svojoj kancelariji! (FOTO)

Ružina vodica je odlična za postojanost šminke – duže će trajati, a koža će imati prirodan sjaj. Takođe, njom ćete ublažiti tamne krugove oko očiju i uklonićete tragove umora. Dovoljno je da uveče na oči stavite tupfere natopljene vodicom od ruže. A kako se ona pravi.

Šest šolja latica stavite u četiri šolje vode, kuvajte 15 minuta i procedite. Čuvajte u staklenoj flašici u frižideru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.