Ovo su poznate SRPKINJE koje su UPECALE LOVANE: Sada uživaju u IZOBILJU, Karleuša i Tasa nisu jedine

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 17:56

Ovo su poznate SRPKINJE koje su UPECALE LOVANE: Sada uživaju u IZOBILJU, Karleuša i Tasa nisu jedine

Oduvek je recept za udvostručavanje slave bio da se spoje dve poznate face, pa su tako i junaci našeg članka.

Poznate dame su uvek bile poželjne, kako u svetu, tako i kod nas. Lepe, popularne, uspešne, bogate, saglasićemo se da su kao takve prava premija. Odašiljaju energiju snažnih žena i prave moći.

Još kada na to pridodamo i uspešne, popularne i bogate muškarce, dobijamo prave medijske gigante - parove koji su sinonimi za publicitet i magnet za slavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i sve ono dobro i loše što uz istu ide. Upravo njima posvećujemo ovaj članak, a o kome je sve reč, verujemo da sa nestrpljenjem iščekujete das saznate.

Pevačice, manekenke, glumice i modeli su vodeće kategorije na koje su sportisti oduvek padali, bilo da su fudbaleri, teniseri, košarkaši ili iz kakve druge branše.

Pop diva i jedno od najvećih imena u muzičkoj industriji, Jelena Karleuša, zajedno sa suprugom Duškom Tošićem, sa kojim ima dvoje dece (ćerke Atinu i Niku) čini dvojac koji i dan danas puni medijske stupce.

Njihov brak bio je prilično turbulentan i išao je od najveće ljubavi, pa sve do toga da njih dvoje danas oko pojedinih pitanja razgovaraju preko advokata, o čemu je i sama pevačica danas govorila.

Imali su vrtoglave lomove, kada su eksplicitne fotografije JK ugledale svetlost dana, a nakon pomenutog sve je rkenulo nizbrdo. Ipak, kako i sama govori, još uvek su zakoniti supružnici.

Mlada pevačica i ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Gudelj, kratko nakon što je zapalila muzičku scenu, uplovila je u brak sa popularnim fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Njih dvoje su mnogima omiljeni par, što zbog svoje lepote, tako i zbog skromnosti kojom zrače. Uživaju u romansi, daleko od Srbije, budući da žive u Španiji.

Glumica Mirka Vasiljević u dugogodišnjoj je vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem.

Zajedno su već 14 godina, a kruna njihove ljubavi jeste četvoro dece - dve ćerke i dva sina. Najmlađu naslednicu Aniku dobili su u oktobru 2021. godine, a glumica priznaje da bi volela da ima još naslednika. Iako u velikoj ljubavi i sa velikom porodicom, njih dvoje još uvek nisu izgovorili sudbonosno "Da".

Lepa manekenka i kreatorka Sofija Milošević, uspela je da zavede fudbalera Luku Jovića, a iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece, sinovi Aleksej i Todora.

Iako su se verili pre nekoliko godina, venčanje manekenke i fudbalera iščekuje se godinama. Ono što je poznato jeste to da će imati dve svadbe, u Italiji na jezeru Komo za manji krug ljudi, a potom i svadbu za oko 300 zvanica u Beogradu, na kojoj će pevati mnoga velika estradna imena,

Modna dizajnerka i proslavljeni srpski teniser, dugi niz godina uživaju u ljubavi, a imaju i dvoje dece, ćerku Emili i sina Nou.

Biljana Tipsarević i Janko Tipsarević dele radost i sreću jer je njihova ćerkica Emili nedavno proslavila svoj deseti rođendan. Emotivan trenutak slavlja podeljen je sa javnošću putem Biljaninog Instagram profila, gde je objavljen snimak koji odiše ljubavlju i radosti u njihovoj porodici.

Mnoštvo je popularnih parova koje ljudi vole da obožavaju, a mi smo nasumično izdvojili pojedine. Ukoliko vas zanimaju i ostali, njih možete videti u narednom video zapisu:

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.