Ovo je nemoguće: Da li i vi ovako slažete odeću? VIDEO/ANKETA

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 12:48

"Ovo je nemoguće": Da li i vi ovako slažete odeću? VIDEO/ANKETA

Genijalan trik koji je podelio korisnike društvenih mreža – neko ume, neko ne zna, a vi?

Uskoro će proleće, pa ćemo odložiti zimsku garderobu kako bismo se pripremili za toplije dane. To je jedan od najomraženijih kućnih poslova i većina nas nikada nema dovoljno mesta za slaganje odeće, a ovo bi vam moglo olakšati posao.

Društvene mreže su preplavljene video-snimcima s trikovima za razne kućne poslove, pa se tako izdvojio i onaj koji će vam otkriti tajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veštog slaganja odeće i uštede prostora.

Nekima ovakvo slaganje deluje kao nemoguća misija, drugi su već isprobali ovaj trik, a trećima je ovo genijalna stvar za opuštanje.

Korisnici Tvitera saglasili su se u jednom – da će sigurno probati ovakav način slaganja garderobe, pa probajte i vi, ukoliko već niste podlegli ovom izazovu.

"Baš nemam tako puno slobodnog vremena", "Probaću, pa kud puklo da puklo", "Ja tako slažem svoje stvari, po bojama, od najsvetlije do najtamnije", "Probaću za vikend", "Možemo da se takmičimo ko je sposobniji", "Izgleda da joj niko nije rekao da orman ima vrata i da se to ništa ne vidi kad se zatvori", "Moram da vežbam", glase neki komentari.

Pitamo vas koliko ste vešti u ovome...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.